به گزارش روابط عمومی استاندرای مرکزی؛ دیار آفتاب که خواستگاه مفاخر و علمای بزرگ، شعرا، عرفا، سیاستمداران و دانشمندان بیبدیلی در تاریخ ایران است به مهد فرهنگ، صنعت و سیاست مشهور بوده و مردان و زنان بزرگ و تحولآفرینی را دامان خود پرونده است.
بر اساس برآوردها بخش اعظمی از مفاخر کشور متعلق به استان مرکزی هستند آنچنانکه مقام معظم رهبری در معرفی این خطه میفرمایند: «استان مرکزی در حقیقت سرزمین رشد فرهنگی و فکری و خدمات بسیار باارزش فرهنگی و سیاسی است.»
اما ظرفیتهای استان مرکزی خلاصه در مفاخر گذشته نیست و این خطه درواقع از لحاظ استعداد انسانی، یک منطقه ممتاز و کمنظیر است.
شناسایی ظرفیتهای نخبگانی، شخصیتهای تأثیرگذار و پاسداشت سرآمدان این دیار اما ستونهای هویتی استان مرکزی را بیشازپیش تقویت خواهد کرد.
در سالگرد شهادتِ امیرِ شهید، میرزا محمدتقی خان امیرکبیر از مفاخر برجسته استان مرکزی اما گردهمآیی بزرگ "سرآمدان دیار آفتاب" با حضور گسترده شخصیتهای تأثیرگذار و شاخص استان، در سالن بزرگ همایشهای وزارت کشور برگزار شد.
شورای سیاستگذاری این همایش متشکل است از دکتر "محمدعلی زلفی گل" وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، آیتالله "سید محمد قائممقامی" استاد حوزه و دانشگاه، دکتر "علی دارابی" قائممقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، دکتر "محمدحسن نامی" رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، دکتر "اصغر جهانگیر" معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، دکتر "غلامرضا جلالی" رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، دکتر "عبدالله سهرابی" دستار وزیر خارجه، مهندس "غلامرضا صالحی" رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مهندس "حسین نظری" معاون شهردار تهران، دکتر "اردشیر قوام زاده" رئیس انجمن هماتولوژی و مدیکال آنکولوژی ایران، دکتر "محمدتقی خرسندی" آشتیانی عضو هیات مدیره انجمن علمی جراحان ایران، استاد "محمد صالح علا" شاعر و فیلمساز، حاج "قاسم نوده فراهانی" رئیس اتاق اصناف ایران، حاج "عباس جدیدی" قهرمان کشتی جهان، مهندس "محمود کمانی" معاون وزیر نیرو دکتر "علیرضا بزرگی" مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی کشور، دکتر "فرزاد مخلصالائمه" استاندار مرکزی که بجز چهار نفر از این بزرگواران همگی در این مراسم حضور داشتند.
همچنین نماینده ولیفقیه در استان مرکزی، دکتر "احمد وحیدی" وزیر کشور، دکتر "عباس علیآبادی" وزیر صمت، سردار "فرج الله مرادی" معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، سردار "قاسم قریشی" جانشین سازمان بسیج مستضعفین، سردار "اکبر ضرغامی" معاون حقوقی نیروی زمینی سپاه، مهندس "مهدی چمران" رئیس شورای شهر تهران، مهندس "مجید چگینی" مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، دکتر "غلامعلی محمدی" رئیس سازمان زندانها، دکتر "اکبر کمیجانی" رئیس اسبق بانک مرکزی، آیتالله "کاظم سپاسی آشتیانی" معاون صیانت مرکز مدیریت حوزههای علمیه، نمایندگان استان در خانه ملت، دکتر "احمد امیرآبادی فراهانی" نماینده مردم قم، استانداران اسبق استان آقایان دکتر حمید حاجی عبدالوهاب، علیاکبر شعبانی فرد، عبدالله سهرابی، علی دانشمنفرد آشتیانی، محمدعلی خواجهپیری، محمدحسن مقیمی، نوادگان مفاخر استان از جمله مهندس "ایرج حسابی" فرزند دکتر حسابی و خانواده قریب نیز در این گردهمآیی حاضر شدند.
چهرههای فرهنگی و ورزشی استان در عرصههای مختلف ازجمله "حسین شمس" مربی اسبق تیم ملی فوتسال، "حسین عسگری" قهرمان دوچرخه سورای آسیا، "حسین رفیعی" و "امیر نوری" از هنرمندان عرصه سینما و تلویزیون نیز میهمان این همایش بزرگ بودند.
همایشی که هدف از آن توجه به سرآمدان حال حاضر و استفاده از این ظرفیت در مسیر ارتقای نظام هویتی و پیشرفت استان است.
ساعت ۱۹ روز سهشنبه، ۱۹ دیماه زمزمه زیبا سرود مقدس جمهوری اسلامی توسط میهمانان، آغازگر این گردهمآیی بزرگ بود و بعد تلاوت آیاتی روحبخش از کلام وحی؛ قاری هم البته از اهالی دیار آفتاب و شهر دلیجان بود، استاد "حاج احمد ابوالقاسمی" از چهرههای برجسته قرآنی کشور و مدیر سابق رادیو قرآن که اخیراً بسیاری او را با برنامه موفق محفل میشناسند.
چهرههای فرهنگی و ورزشی استان در عرصههای مختلف ازجمله "حسین شمس" مربی اسبق تیم ملی فوتسال، "حسین عسگری" قهرمان دوچرخه سورای آسیا، "حسین رفیعی" و "امیر نوری" از هنرمندان عرصه سینما و تلویزیون نیز میهمان این همایش بزرگ بودند.
همایشی که هدف از آن توجه به سرآمدان حال حاضر و استفاده از این ظرفیت در مسیر ارتقای نظام هویتی و پیشرفت استان است.
ساعت ۱۹ روز سهشنبه، ۱۹ دیماه زمزمه زیبا سرود مقدس جمهوری اسلامی توسط میهمانان، آغازگر این گردهمآیی بزرگ بود و بعد تلاوت آیاتی روحبخش از کلام وحی؛ قاری هم البته از اهالی دیار آفتاب و شهر دلیجان بود، استاد "حاج احمد ابوالقاسمی" از چهرههای برجسته قرآنی کشور و مدیر سابق رادیو قرآن که اخیراً بسیاری او را با برنامه موفق محفل میشناسند.
مجریان مراسم هم اهل استان مرکزی بودند، "امیر رضایی" و "زهره شوقی" که کار خود در حوزه اجرا هم از زادگاه خود اراک آغاز کردهاند و اینک از مجریان شناختهشده کشوری هستند.
پس از خوشوبشی با حضار کلیپی از سفر مقام معظم رهبری در سال ۷۹ به استان مرکزی پخش شد، از استقبال بینظیر مردم استان و بیانات و تعابیر ویژه ایشان درباره این دیار «استان مرکزی سرزمین رشد فکری و فرهنگی...»
بخش دیگری از سخنان رهبر انقلاب در جمع مردم تفرش بود که معظمله سلسله انساب و اجداد خود در منطقه تفرش را تشریح کردند؛ آری حضرت آیتالله خامنهای نیز اصالتاً تفرشی است و چه شایسته است که استان مرکزی را "استان امامین انقلاب" بنامیم.
هدف همایش همگرایی بین ظرفیتها و استعداد نیروی انسانی استان مرکزی است
فرزاد مخلصالائمه، استاندار مرکزی بهرسم ادب و میزبانی در آغاز مراسم برای خوشامدگویی به روی صحنه دعوت میشود، وی ضمن تقدیر و عرض خوشامد، جمع حاضر را متشکل از فرهیختگان شاخص و تأثیرگذار این استان عنوان کرد که ساکن تهران هستند.
استاندار مرکزی با اشاره به ظرفیت سالن بزرگ همایشهای کشور، گفت: بالغ بر ۲ هزار ۵۰۰ نفر برای این گردهمآیی دعوت شدند و شاهد هستیم که بسیاری از این عزیزان دعوت ما را اجابت کردند، هرچند جمعی از مدعوین در سفر و مأموریتهای کاری و یا بعضاً دچار کسالت بودند که برایشان آرزوی سلامتی داریم.
مخلص الائمه با بیان اینکه اقشار مختلفی از سرآمدان و فرهیختگان دیار آفتاب در این سالن گرد هم آمدهاند، مدعوین را بدین شرح نام برد: ایثارگران و خانواده معزز شهدای شاخص استان که ساکن تهران هستند، مقامات و مدیران ارشد؛ فرماندهان، سرداران، امیران و خلبانان؛ وزرا، مقامات سیاسی و سفرا؛ قضات و مقامات قضایی؛ مدیران دستگاه های عمومی و بانکها؛ بانوان شاخص؛ روحانیون و فعالان مذهبی؛ چهره های علمی، اساتید و روسای دانشگاهها؛ دارندگان جوایز ملی و بینالمللی؛ فعالان فرهنگی موفق؛ چهرههای قرآنی، ذاکرین و مادحین؛ هنرمندان و شعرای شاخص؛ ورزشکاران صاحب مدال و صاحب عنوان؛ پزشکان شاخص؛ روسای انجمنها و تشکل های صنفی، علمی وسازمان های مردم نهاد؛ خیرین و نیکوکاران ؛ فعالان حوزه های عمرانی، اقتصادی، کشاورزی؛ صنعتگران و جمعی از نوادگان مشاهیر شاخص استان مرکزی.
استاندار مرکزی در ادامه تأکید کرد: این جلسه اگرچه اولین همایش در این سطح است اما جریانی که ایجاد شده ادامهدار خواهد بود و با کمک هم گامهای مکملی را برخواهیم داشت تا با هدف همگرایی بین ظرفیتها و استعداد نیروی انسانی خارج از استان مرکزی با درون استان، کار را در قالب دبیرخانه همایش دنبال کنیم.
مقام عالی دولت در استان مرکزی با بیان اینکه همه فرمانداران، بخشداران و دهیاران استان بسیج شدند تا افراد شاخص را شناسایی کنند، گفت: هرچند توفیق نسبی خوبی حاصل شد اما این شناسایی کامل نیست و با کمک شما فرهیختگان حتماً این جمع را تکمیل خواهیم کرد.
استاندار مرکزی تأکید کرد: همه مشاهیر را جزئی از نظام هویتی استان مرکزی میدانیم و این هویت یعنی شاکله غیرمادی استان که بخش عمدهای از آن متکی به سرمایه انسانی است.
وی خاطرنشان کرد: فقط مفاخر درگذشته مدنظر نیستند بلکه بخش زیادی از این سرآمدان حاضرند و اتفاقاً اهمیت آنها نباید کمتر از گذشتگان موردتوجه باشد.
تعلق به وطن وظیفه مؤکدی که در قاموس دین به آن اشاره شده است
پس از سخنان استاندار کلیپ معرفی استان پخش شد و "محمدعلی زلفی گل" وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سخنگاه قرار گرفت؛ سکاندار آموزش عالی کشور و مردی از دیار فرهنگ و هنر، آشتیان؛ وی سخنان خود را اینچنین آغاز کرد: تعلق به وطن وظیفه مؤکدی است که در قاموس دین به آن اشاره شده است و حب وطن نیروی پیشران آبادانی بوده و خواهد بود.
وزیر علوم افزود: امروز در جبهه مبارزه با جهل و تاریکی به سرزمین خود تفاخر میورزم و ایماندارم جهاد علمی جوانان ایران اسلامی ادامه فرهیختگی و فرزانگی مشاهیر علمی و مفاخر فقهی ایران است که اعتزاز ملی و بینالمللی را در پی خواهد شد.
زلفی گل با بیان اینکه این انقلاب بی نام و یاد حضرت امام خمینی (ره) در هیچ جا شناختهشده نیست، گفت: امام الگوی تربیتی و نجبه پروری این دیار به شمار میرود، سرآمدانی مانند امیرکبیر، آیتالله اراکی، ملا احمد نراقی، حسابی، اعتصامی، چمران، کاظمی آشتیانی و غیره از این سرزمین برخواستهاند و مصداق معلومی از خاک کیمیایی این سرزمین هستند.
وی ادامه داد: رسالت ما میراث داران این خاک، مشارکت در آبادانی سرزمین استان و ترویج و تداوم نهضت ملی و گفتمان دینی است، مردم این سرزمین ایثارگرانه از جان خود برای دیروز و فردای وطن دریغ نکردند.
وزیر علوم زادگاه خود آشتیان را دیار دین و دانش، دیار قنوت و قناعت، دیار ادب و اخلاق و دیار فرهنگ و سیاست معرفی کرد و گفت: همه جای ایران وطن است اما با توجه به شناخت ظرفیتهای استان مرکزی و امکاناتی که در این استان وجود دارد باید توسعه علم و دانش را در این خطه جدی بگیریم.
زلفی گل بیان کرد: دانشگاه تفرش سالهای سال ذیل دانشگاه امیرکبیر و اراک بود اما بعد از قبول مسئولیتم بلافاصله مستقل شد، در دانشگاه اراک نیز یکی از جوانترین روسا منصوب شده است و کار بسیار خوبی تحت عنوان طرح فرا برای دانشگاه آینده انجام شده است که سعی ما گسترش آن در سراسر کشور است.
پس از پایان سخنان وزیر علوم، مجری توجه حاضرین را به کلیپی از نقش مهم خیرین مدرسهساز در استان مرکزی جلب کرد و یادی شد از خیرینی که به رحمت خدا رفتهاند اما آثار و برکات اقداماتشان حالا صدقه جاریهای است، پس از آن گروهی از نوجوانان به اجرای سرود زیبای "هم استانی سلام" پرداختند، قطعه زیبایی که برای این همایش تدارک دیده شده بود.
استان مرکزی قطب صنعت و کشاورزی است/ پیشنهاد وزیر صمت برای تشکیل صندوق تأمین مالی پروژههای استان مرکزی
عباس علیآبادی، مرد نامآشنای عرصه صنعت و وزیر فعلی صنعت، معدن و تجارت دیگر سرآمدی است که با تشویق حضار روی صحنه حاضر میشود، او اهل روستای مشکآباد فراهان است.
وزیر صمت، استان مرکزی را دیار مردمانی شجاع، غیور، دلاور، مهربان و شهیدپرور نامید و افزود: ۳ هزار واحد تولیدی و صنعتی در استان فعال این و از این حیث قطب چهارم صنعتی و ازنظر صنایع مادر استان دوم هستیم.
وی ادامه داد: استان مرکزی با ۶۷۰ هکتار اراضی باغی و کشاورزی، تولید ۵۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید، ۳۰ هزار تن شیر و ۴۰ هزار تخممرغ یکی از مهمترین قطبهای کشاورزی کشور هم به شمار میآید اما همه ظرفیتهای استان به کار گرفته نشده و بهاندازه استعدادهای خود رشد نکرده است.
وزیر صمت اضافه کرد: در دولت سیزدهم ۲۴۰ واحد صنعتی در استان مرکزی احیا شده است و ۱۵۰۰ شغل جدید ایجاد شد و اگرچه در برخی شهرهای استان با ضریب منفی بیکاری مواجه هستیم اما راه طولانی در پیش داریم تا این خطه را به ظرفیتها برسانیم.
وی با طرح پیشنهاد تشکیل صندوق تأمین مالی برای پروژههای استان مرکزی با محوریت جمع حاضر، گفت: سرمایههای خرد بسیاری در استان وجود دارد که اگر این سرمایهها در راستای توسعه استان در یک صندوق جمعآوری شد و بدون تردید از حمایتهای دولت هم برخوردار خواهد بود.
علیآبادی افزود: پیشنهاد بعدی این است که به سمت جذب سرمایهگذار حرکت کنیم و برای آب که یکی چالشهای آینده دنیا است، در استان مرکزی هم با توجه به دور بودن از دریا برنامه مشخصی را دنبال کنیم. بحث بازچرخانی و تغییر الگوی مصرف در کشاورزی و صنعت و البته انتقال آب از دریا همگی مواردی مهمی هستند که باید برای آن برنامهریزی شود.
وزیر صمت اذعان داشت: امروز شرکت واگن پارس اراک یکی از افتخارآمیزترین کارخانههای کشور است که در سال اول تحویل به مپنا به ظرفیت حداکثری رسید.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین کارخانه تولید پنلهای خورشیدی در استان مرکزی مستقر است بر حرکت استان به سمت تولید انرژی پاک و حمایت دولت از آن تأکید کرد.
بخش دیگری از مراسم، قصهگویی "فاطمه باقری" از مجموعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی با لهجه شهبازی (منطقهای در شهرستان شازند) است، او داستان زندگی امیرکبیر در کودکی را روایت میکند و استادِ هنرمندی که همزمان با این روایتگری، با تکنیک سیاهقلم داستان را به تصویر میکشد.
از بخشهای قابلتوجه این مراسم کلیپهای کوتاهی از معرفی سرآمدان استان مرکزی است که در خلال مراسم بهصورت متناوب پخش میشود، معرفی کوتاه مشاهیر و مفاخر استان از سلمان ساوجی تا نخبگان معاصری چون امام خمینی (ره)، امیرکبیر، دکتر حسابی، پروین اعتصامی، دکتر کاظمی آشتیانی و دهها شخصیت نامآشنا و بزرگ که هرکدام منشأ تحولاتی در عرصههای مختلف ملی و بینالمللی هستند.
بخشی از مراسم به روایت داستان "کربلایی کاظم ساروقی" اختصاص دارد، او که حافظ قرآن شدنش معجزه قرن است و یکی از ظرفیتهای ارزشمند قرآنی در استان مرکزی؛ خانم فاطمه عبادی هنرمند شناختهشده برنامه عصر جدید با تکنیک نقاشی با شن این داستان را به تصویر میکشد.
استان مرکزی بهعنوان نگینی در سرزمین ایران میدرخشد
در لحظهای که وزیر کشور وارد سالن میشود مجری با اشاره به اصالت آقای وزیر اعلام میکند مهمانی از شیراز در جمع ما است، آقای دکتر وحیدی به استان مرکزی خوش آمدید؛ در ادامه "اصغر جهانگیر" معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه که او هم از اهالی جاسب نراق و از نوادگان ملا احمد نراقی یکی از علمای بزرگ و نامدار عصر خویش است، در سخنگاه حاضر میشود.
جهانگیر مردم استان مرکزی را ستونهای نامرئی فرهنگ ایران و اسلام عنوان میکند و میافزاید: امروز در سراسر کشور شاهد فرهیختگانی هستیم که در قانون نانوشته همه با هم شریک هستند و خود را وقف مردم و میهن کردهاند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، تأکید کرد: استان مرکزی بهعنوان نگینی در سرزمین ایران میدرخشد و این همایش فرصت خوبی است تا از ظرفیت نخبگان و فرهیختگانی که در جایجای کشور حضور دارند، برای بالندگی کشور و استان استفاده شود لذا امیدواریم بتوانیم سهم خود را نسبت به زادگاهمان ادا کنیم.
برگزاری مراسم در شب و شهادت امیرکبیر با ویژهبرنامه شبیهخوانی واقعه شهادت میرزا تقیخان امیرکبیر، حال و هوای متفاوتی پیدا میکند و کار هنرمندان تعزیه استان مرکزی مورد توجه و تحسین حاضرین قرار میگیرد.
در بخش دیگری از این مراسم با پخش کلیپی از شهدای استان مرکزی یاد شد، بیش از 7200 شهید سرافراز این استان که بیتردید جزء مهمی از نظام هویتی استان مرکزی هستند و 19 دی ماه که یادآور روزهای عملیات کربلای 5 و رشادت رزمندگان دیار آفتاب و فرمانده دلیر شهید "کاوه نبیری" است؛ برخی از فرماندهان این عملیات که در سالن حضور دارند با مرور خاطرات، تصویر همرزمان خود را که بر روی نمایشگر نقش بسته است، نظاره میکنند.
بعد از ۱۷۰ سال از امیرکبیر با عزت یاد میشود
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی آخرین سخنران مراسم است، آیتالله دری نجفآبادی با تقدیر از استاندار مرکزی و دستاندرکاران این همایش، گفت: اهلبیت (ع) به خطه استان مرکزی بسیار امید داشتند و نشانه آن امامزادگان بزرگ و شهدایی است که از این منطقه تقدیم شده است.
وی امیرکبیر را شخصیتی بزرگ در تاریخ ایران برشمرد و افزود: این امیرِ شهید، شهیدان شیخ فضلالله نوری و آیتالله مدرس مردان بزرگ و تاریخسازی هستند و در رأس امام خمینی (ره) که تحولات بزرگی را رقم زدند.
دری نجفآبادی خاطرنشان کرد: اگر امروز بعد از ۱۷۰ سال از امیرکبیر با عزت یاد میشود و شخصیت او قلبها را تحت تأثیر قرار میدهد دهد این نتیجه فداکاری برای میهن، عشق به اهلبیت و غیرت است.
تقدیر از سرآمدانی که در استان مرکزی منشأ خیر شدند
یکی از بخشهای پایانی مراسم تقدیر از سرآمدان دیار آفتاب بود اما این بار کسانی که اتفاقاً اهل استان مرکزی نیستند ولی گامهای ارزشمندی را برای استان مرکزی برداشتهاند.
بهروز افخمی، کارگردان و سینماگر شناختهشده کشور، اولین نامی است که مجری او را برای تقدیر دعوت میکند، افخمی اخیراً فیلم "فرزند صبح" را ساخته که به مقاطعی زندگی حصرت امام خمینی (ره) میپردازند.
فرش جیریا و تفرشی دوزی که از صنایعدستی ارزشمند استان مرکزی هستند که بهعنوان هدیه و یادبودی تقدیم میشود.
حاج ابراهیم عسگریان دماوندی هم موردتقدیر قرار میگیرد، خیر مدرسهساز و کارآفرین برجسته که بهویژه برای مردم شهرستان ساوه چهرهای شناختهشده و محبوب است، مردی که در جایجای ایران بیش از ۹۰ مدرسه ساخته و برای هزاران نفر اشتغالزایی کرده است.
کیانوش عیاری، کارگردان صاحبنام سینمای ایران که سریال موفق "روزگار قریب" در معرفی "دکتر محمد قریب" پدر طب اطفال ایران و از مفاخر شهرستان آشتیان؛ عیاری البته به علت کسالت در مراسم حضور ندارد اما مورد تشویق قرار میگیرد و جمع حاضر برای این هنرمند برجسته طلب سلامتی و عافیت میکنند.
حجتالله ذبیحی، دیگر شخصیتی بود که در این همایش موردتقدیر قرار گرفت، خیر شناختهشدهای که او هم اهل استان مرکزی نیست اما موسسه حمایت از بیماران سرطانی را در این استان راهاندازی کرده و خدمات متعددی در حوزه اجتماعی ارائه میکند.
استاندار مرکزی در خلال تجلیلها میگوید افرادی که تقدیر شدند اهل استان مرکزی نیستند اما در استان منشأ خیر بودند و به نمایندگی از مردم دیار آفتاب از این عزیزان تجلیل کردیم.
خانم "غاده چمران" همسر شهید چمران، شهید شاخصی که اصالتاً اهل استان مرکزی و روستای چمران در ساوه است نیز دیگر شخصیتی است که بهپاس یکعمر همراهی مجاهدانه با این عارف دانشمند موردتقدیر قرار میگیرد، او هم البته در سفر است و در مراسم حاضر نیست اما مهندس"مهدی چمران" بردار شهید دکتر چمران به نمایندگی مورد تقدیر و تشویق حاضرین قرار گرفت.
جایزه ملی امیرکبیر رونمایی شد
همچنین در ادامه، مجموعه ۴ جلدی "بودجهریزی کهن امیرکبیر" نوشته استاد "اسداله عبدلی آشتیانی" در این مراسم رونمایی شد، این نظام بودجهریزی در دوران صدارت امیرکبیر برای اولین بار منجر به مثبت شدن تراز بودجهای کشور شد.
تمبر یادبود همایش "سرآمدان دیار آفتاب" نیز توسط مسئولین حاضر بر صحنه رونمایی شد، تمبری منقش به تصویر امیرکبیر که جمعی از مقامات به یادگار در حاشیه آن متن یابودی نوشتند.
پایانبخش مراسم اما یک کار ماندگار، بدیع و ارزشمند است و به گفته استاندار مرکزی نقطه اوج این همایش؛ رونمایی از "جایزه ملی امیرکبیر" که بنا است از سال آینده در سطوح استانی و ملی به فعالان و چهرههای شاخص در حوزههای مختلف اهدا شود.
همچنین در آخر استاد "احد ترابی" از خوشنویسان برجسته کشور و اهل استان مرکزی با اهدای لوحی خوشنویسی شده به قلم خود از زحمات استاندار در برگزاری این همایش تقدیر کرد.
نظر شما